Avond zeilen op het IJsselmeer

Bij deze avond zeiltocht is inbegrepen:

  • Huur schip
  • Servicekosten
  • Onbeperkt consumpties aan boord
  • Tapas Diner

Prijzen:
Vanaf 10 personen: € 102,00 p.p.
Vanaf 15 personen: € 68,00 p.p.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

De prijs van deze Avond zeiltocht is geldig tot en met 31 december 2022.

Avond Zeilen op het IJsselmeer

Na het werk samen heerlijk een avond ontspannen op het water, met alle rust en misschien zelfs wel een prachtige zonsondergang op het IJsselmeer. Geniet ook eens van een avondje zeilen en stap aan boord met familie, vrienden of collega's!

Groepsuitje op het IJsselmeer - all in arrangement

Rond 19.00 uur wordt u vriendelijk ontvangen met een feestelijk welkomst glaasje met bubbels door de bemanning van het zeilschip. Het schip verlaat de haven en zet koers richting het IJsselmeer.

Zowel binnen als buiten kunt u onderweg genieten van het prachtige uitzicht over het water en de gezelligheid met elkaar. We varen langs Marken en Volendam, waarbij de overheerlijke warme en koude Tapas worden geserveerd o.a. bestaande uit Albondigas, kip gebakken in knoflook, frisse aardappelsalade, wraps met zalm en rucola, mediterrane broodsoorten met tapenades & aioli alles vers bereid in onze eigen kombuis!

Vanuit onze bar schenken wij diverse drankjes als bier, wijnen & frisdranken. Voor wie wil, is er de mogelijkheid mee te helpen met het hijsen van de zeilen, maar lekker uitbuiken aan dek mag natuurlijk ook... Met een heerlijk kopje koffie en chocolade lekkernij sluiten we de avond rond 23.00 uur weer af in de haven van Monnickendam.

Zeilen vanuit Monnickendam

In overleg is het mogelijk vanuit alle havens te vertrekken aan het Markermeer en IJsselmeer, maar de thuishaven in de zomermaanden is niet voor niets het pittoreske stadje Monnickendam gelegen aan de Gouwzee.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Zeilen op een stoere Zeetjalk

Zeil met ons mee, proef de beleving aan boord van onze oer Hollandse stoere Zeetjalk anno 1902! U kunt een dag varen maar ook een avondvaart over het IJsselmeer met familie, vrienden of collega's is een absolute belevenis.

Faciliteiten

Het enige schip waar zelfs het mooiste plekje, als de privé schipperswoning, voor onze gasten is waardoor u écht het gehele schip tot uw beschikking heeft met al haar ruimte en comfort! De 6 unieke en uitzonderlijk grote patrijspoorten, 10 cm boven de waterlijn, bezorgen u een prachtig uitzicht over het water en tijdens het zeilen zelfs ónder water! De sfeervolle openhaard zorgt na een heerlijke frisse zeildag voor nog meer gezelligheid tijdens het naborrelen en eventueel diner!

Ligging

In overleg is het mogelijk vanuit alle havens te vertrekken aan het Markermeer en IJsselmeer, maar de thuishaven in de zomermaanden is niet voor niets het pittoreske stadje Monnickendam gelegen aan de Gouwzee.

Programma op maat te maken

Wij bieden een 3-tal speciale arrangementen aan maar uiteraard kunnen we op basis van uw wensen een passend programma op maat maken en u een voorstel aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.